Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

To απαράδεκτο και ντροπιαστικό φαινόμενο της ατιμωρησίας, είναι ένας απ’ τους κυριότερους λόγους που η διαφθορά στον τόπο μας ζει και βασιλεύει. Η ανυπαρξία αποτρεπτικών ποινών καθώς και η έλλειψη βούλησης για να επιβληθούν αυτές οι ποινές σε κάθε διαπλεκόμενο πρόσωπο, λειτουργούν ως κίνητρο για κάθε επίδοξο διεφθαρμένο.

Μ’ αφορμή τη σημερινή διεθνή ημέρα κατά της ατιμωρησίας, στέλνω μήνυμα προς την κοινωνία ότι η δική μου υποψηφιότητα, έχει ως μία απ’ τις ύψιστες προτεραιότητές της, την πάταξη της διαφθοράς. Ασφαλώς πάταξη της διαφθοράς χωρίς παραδειγματική τιμωρία των ενόχων δεν νοείται.

Η ατιμωρησία που παρατηρείται στη χώρα μας εδώ και χρόνια σε κάθε λογής σκάνδαλο πρέπει να λάβει τέλος εδώ και τώρα. Όχι μόνο γιατί έτσι θα αποκαταστήσουμε σταδιακά την αξιοπιστία μας ως χώρα στο διεθνή χώρο, αλλά και επειδή μ’ αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στους Θεσμούς του κράτους.

Για να επιτευχθούν τα προαναφερθέντα, πρέπει ασφαλώς στην πατρίδα μας ν’ ανέλθει στην εξουσία μία δοκιμασμένα έντιμη και αποδεδειγμένα αξιόπιστη προσωπικότητα. Μία φυσιογνωμία που ως ηγέτης του κράτους θ’ αποτελεί παράδειγμα, πρότυπο προς μίμηση για το λαό. Μία υποψηφιότητα που απέδειξε μέσα απ’ το πέρασμα του χρόνου ότι όχι μόνο φαίνεται αλλά και είναι καθαρή.

Οι πολίτες πρέπει ν’ αναλογιστούν τις δυσμενείς και δυσβάστακτες συνέπειες που θα έχει ο τόπος μας, σε περίπτωση που στην εξουσία του κράτους αναδειχθεί μια επιλογή ανήμπορη και χωρίς βούληση να καταπολεμήσει τη διαφθορά, η οποία σήμερα βρίσκεται στον τόπο μας σε πρωτοφανές και επαίσχυντο επίπεδο.

Μόνο με πάταξη της διαφθοράς θα μπορέσουμε να νοικοκυρέψουμε το κράτος μας και ακολούθως να επιλύσουμε κάθε άλλο πρόβλημα που ταλανίζει την πατρίδα μας. Σ’ αντίθετη περίπτωση, όλα τα υπόλοιπα προβλήματα θα παραμένουν εγκλωβισμένα στη μέγγενη της διαπλοκής.