ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ 12% – ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Μάριος Ηλιάδης, υποδέχθηκε σήμερα στο κεντρικό του επιτελείο, αντιπροσωπεία της Ομάδας Πρωτοβουλίας για κατάργηση του πέναλτι 12%,  σ’ όσους συνταξιοδοτήθηκαν ή θα συνταξιοδοτηθούν στο 63ο έτος της ηλικίας τους.

Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα ανταλλάγησαν απόψεις, με τον ανεξάρτητο υποψήφιο ΠτΔ, Μάριο Ηλιάδη, να τονίζει στην αντιπροσωπεία ότι δηλώνει και είναι απολύτως σύμφωνος στην άμεση κατάργηση του άδικου αυτού μέτρου.

«Πρόκειται για ένα απαράδεκτο και άδικο μέτρο, που ειδικά στις σημερινές δυσμενείς οικονομικά συνθήκες που βιώνουμε – τις τραγικά δύσκολες γι’ αυτούς τους συμπολίτες μας –  επιβαρύνει ακόμα παραπάνω τη συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού που κατά τα άλλα θα έπρεπε να τυγχάνει στήριξης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης.

Παράλληλα τόνισε ότι θα είναι συμπαραστάτης στον αγώνα της Πρωτοβουλίας για την κατάργηση του πέναλτι 12% και καλεί τη σημερινή διακυβέρνηση να σταματήσει να κωφεύει στα δίκαια αιτήματα που εκφράζουν συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Καταλήγοντας, ο Μάριος Ηλιάδης επανέλαβε την πάγια του θέση ότι είναι άμεση ανάγκη όπως στον τόπο μας προκύψει δικαιότερη κατανομή του εθνικού πλούτου.