ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Μετά την οριστικοποίηση της προσπάθειας μας ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι να κατέλθουμε στις εκλογές του Φεβρουαρίου, ενωμένοι, υπό μία κοινή υποψηφιότητα, αισθάνομαι προσωπικά την ανάγκη, να απευθυνθώ προς τους πολίτες και να απολογηθώ, γιατί η τόσο ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια, δεν κατέστη τελικά δυνατόν να καρποφορήσει.

Αυτή είναι σίγουρα μία στενάχωρη στιγμή γιατί έχουμε απογοητεύσει όσους πολίτες πίστεψαν σε εμάς και πως μέσα από αυτή την συνένωση δυνάμεων των πραγματικά ανεξάρτητων υποψηφίων, μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι πραγματικά καινούργιο και ικανό να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό.

Γνωρίζαμε ότι το όλο εγχείρημα μας μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Καταβάλαμε όμως ειλικρινείς και έντονες προσπάθειες να πετύχουμε, γιατί όντως πιστέψαμε όλοι σε αυτό.

Το ότι στο τέλος δεν τα καταφέραμε, δεν είναι ευθύνη κανενός εξ ημών προσωπικά, αλλά όλων συνολικά.

Για μία ακόμη φορά εκφράζω την απογοήτευση και λύπη μου για την κατάληξη αυτή και ευχαριστώ και πάλι όλους τους συνυποψήφιους μου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όπως διαπιστώθηκε και από τις καθημερινές σχεδόν επαφές και συναντήσεις που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, τους τέσσερις πραγματικά ανεξάρτητους υποψήφιους, ελάχιστα χωρίζουν, ενώ αντίθετα πολλά ενώνουν.

Η αποτυχία συνένωσης των τεσσάρων μπορεί να με απογοητεύει, αλλά την ίδια ώρα με πεισμώνει περισσότερο.

Γι΄ αυτό και οι προεκλογικοί μου σχεδιασμοί και στόχοι δεν αλλάζουν.

θα παραμείνω ανεξάρτητος υποψήφιος, πιστεύοντας ότι η δυνητικά ενωτική υποψηφιότητα μου ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της κοινωνίας και των συμπολιτών μας και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στα σημερινά αδιέξοδα.

Την ίδια ώρα παραμένω ανοικτός σε κάθε ενωτική προσπάθεια, γιατί είναι βαθιά πεποίθηση μου ότι στις σημερινές κρίσιμες ώρες που διέρχεται η Κύπρος μας, η ενότητα δυνάμεων όσων πρεσβεύουν ίδιες αξίες, ιδανικά, στόχους και οράματα, επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε.