ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΣΥΟΠ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα οι ΣΥΟΠ λόγω της αδιαφορίας με την οποία αντιμετωπίζονται από τους αρμοδίους, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, μετά από επαφές που είχα με δεκάδες Συμβασιούχους Οπλίτες, οι ΣΥΟΠ «πνίγονται» σε καθεστώς ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το αύριο, αφού κανείς από τους αρμοδίους δεν ξεκαθαρίζει στο συγκεκριμένο σύνολο εάν θα μονιμοποιηθεί με τη λήξη της σύμβασής τους.

Πέραν των προαναφερθέντων, οι ΣΥΟΠ αμείβονται με πενιχρούς μισθούς και με μεγάλη δυσκολία εξασφαλίζουν τα προς το ζην. Ακόμα μία μερίδα του λαού μας, που με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, κάτι που επιβάλλεται να διορθωθεί εδώ και τώρα.

Δεν είναι δυνατό να υποστηρίζει από τη μία η σημερινή διακυβέρνηση ότι εργάζεται προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και ανέλιξης της Εθνικής Φρουράς και από την άλλη να ωθεί τους σημερινούς Συμβασιούχους Οπλίτες να εγκαταλείψουν τις τάξεις ΕΦ.

Απευθύνω έκκληση στις αρμόδιες αρχές να εγκύψουν άμεσα επί του θέματος και να διορθώσουν τις όποιες στρεβλώσεις παρατηρούνται, για το καλό και της συγκεκριμένης μερίδας συμπολιτών μας αλλά και προς όφελος της Εθνικής Φρουράς.