Ο Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ – ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ο κύριος Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει την προσφιλή του τακτική, την οποία χάραξε από την πρώτη μέρα που συστήθηκε στον κυπριακό λαό ως υποψήφιος Πρόεδρος. Συνεχίζει να βαδίζει στο δρόμο του ψεύδους και της παραπλάνησης, επιχειρώντας μάταια να ξεγελάσει τους Κύπριους πολίτες, τη νοημοσύνη των οποίων υποτιμά και περιφρονεί με απύθμενο θράσος.

Ακόμη ένα τρανταχτό παράδειγμα και ηχηρή απόδειξη της στρατηγικής του στρουθοκαμηλισμού που ακολουθεί, αποτελεί η επιστολή που απέστειλε στο ΡΙΚ, όπου μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι ουδέποτε αποδέχθηκε τη διαδικασία των debates εντός του Σεπτεμβρίου. Ουδέν αναληθέστερον! Προς αποκατάσταση της αλήθειας τονίζουμε ότι για διάρκεια δύο εβδομάδων, όπου πραγματοποιούνταν συναντήσεις μεταξύ των επιτελείων, καθώς και με το ΡΙΚ και τα ιδιωτικά κανάλια, το επιτελείο Χριστοδουλίδη ισχυριζόταν ότι υπάρχει απόλυτη προθυμία εκ μέρους του για συμμετοχή του στα Debates!  

Για 15 μέρες ουδέποτε αναφέρθηκε το όποιοδήποτε κώλυμα του κ. Χριστοδουλίδη για τη διεξαγωγή debates είτε για το μήνα Σεπτέμβριο είτε για όποιοδήποτε άλλο χρονικό σημείο. Επιπρόσθετα, ενώ είχαμε 15 ολόκληρες μέρες διαβουλεύσεων μεταξύ των επιτελείων, σε καμία περίπτωση δεν προτάθηκε εκ μέρους του επιτελείου Χριστοδουλίδη η χθεσινή «εισήγηση – πυροτέχνημα» περί διεξαγωγής ενός Debate από ένα κανάλι κάθε μήνα.

Το ψέμα λοιπόν έχει κοντά ποδάρια. Ενώ στις αρχές και στα μέσα του Ιουνίου, ο κ. Χριστοδουλίδης ενέπαιζε το λαό, δηλώνοντας ότι θα συμμετάσχει στα Debates, εντούτοις μέσα σε διάστημα δύο μηνών πραγματοποίησε την απόλυτη «πολιτική κωλοτούμπα», επιλέγοντας το μονόλογο και αποφεύγοντας το διάλογο όπως ο διάβολος το λιβάνι! Ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει: Τη στρατηγική του ψεύδους, της παραπλάνησης και της περιφρόνησης που χαράζει τώρα, ακριβώς την ίδια θα εφαρμόσει σε ενδεχόμενη εκλογή του στο αξίωμα του ΠτΔ.

Γι’ αυτό και δεν θα κουραστώ να στέλνω ηχηρό μήνυμα τόσο προς την κοινωνία όσο και προς φορείς και οργανωμένα σύνολα: Ο τόπος μας χρειάζεται εδώ και τώρα μία συνενωτική επιλογή, μία υποψηφιότητα που λύνει το γόρδιο δεσμό και αποτελεί διέξοδο για όλα τα αδιέξοδα που παρουσιάζονται αυτή την ώρα. Μία υποψηφιότητα, δοκιμασμένα έντιμη και αποδεδειγμένα αξιόπιστη. Μία υποψηφιότητα χωρίς ψεγάδι αναξιοπιστίας, ψεύδους και διαπλοκής. Η δική μου υποψηφιότητα θα παραμείνει μέχρι τέλους, για να έχουν τόσο τα οργανωμένα σύνολα όσο και οι πολίτες, μία επιλογή με τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.