ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Μπορεί η σημερινή διακυβέρνηση να συνεχίζει να παραμυθιάζει το λαό, μιλώντας για οικονομικό θαύμα και success story, ωστόσο ο λαός μας ολοένα και φτωχοποιείται. Όσα καταγράφει η Στατιστική Υπηρεσία για το τέλος του 2021, αποδεικνύουν ότι η μεσαία τάξη ζει πλέον υπό το καθεστώς φόβου και ανασφάλειας για το αύριο καθώς φτωχοποείται σταδιακά, ενώ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και στον κοινωνικό αποκλεισμό.  

Οι Κυβερνώντες κοροϊδεύουν προκλητικά το λαό, όταν δηλώνουν ότι η κυπριακή Οικονομία είναι ανθεκτική. Έκτισαν μία Οικονομία που δεν είναι συνεκτική και δεν είναι συμπεριληπτική, ευνοώντας αποκλειστικά τα ανώτερα δώματα της κοινωνικής πυραμίδας και αγνοώντας επιδεικτικά τους μικρομεσαίους. Έκλεισαν τ’ αυτιά σε κάθε έγκαιρη προειδοποίηση, και έδωσαν την ευλογία τους στη φτωχοποίηση του λαού μας.  

Είναι στο χέρι μας, συμπολίτες μου, να εμποδίσουμε αυτή την Κυβέρνηση να έχει συνέχεια ή συνεχιστή. Ο τόπος μας έχει άμεση ανάγκη από μία δοκιμασμένα έντιμη και αποδεδειγμένα ειλικρινή ηγεσία στην εξουσία. Μία ηγεσία που θα νοιάζεται για το σύνολο του λαού και όχι για τους λίγους προνομιούχους της ζωής.