Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Παρά την αύξηση των εσόδων του Δημοσίου που καταγράφεται το πρώτο εξάμηνο του 22, σε σχέση με την περσινή χρονιά, οι κυβερνώντες φρέναραν τα νομοσχέδια για αντιμετώπιση της ακρίβειας, που θα έδιναν ανάσα στους συμπολίτες μας και ειδικότερα τις ευάλωτες ομάδες. Η εν λόγω αύξηση εσόδων είναι της τάξης του 9,3 % και προήλθε λόγω της επιβολής ΦΠΑ σε υπηρεσίες και αγαθά.

Η σημερινή διακυβέρνηση, όχι μόνο δεν τολμά να διοχετεύσει μέρος των αυξημένων εσόδων στον απλό άνθρωπο και τους ευάλωτους συμπολίτες μας, που ζουν καθημερινά υπό το καθεστώς φόβου και εφιαλτικής ανασφάλειας, αλλά αντιθέτως μπλοκάρει την όποια προσπάθεια επιχειρείται για ανακούφιση του λαού από την οικονομική κρίση.

Τον ίδιο ακριβώς αντιλαϊκό δρόμο θ’ ακολουθήσουν και οι επίδοξοι αυριανοί συνεχιστές της σημερινής διακυβέρνησης. Μόνο μία έντιμη, αξιόπιστη και ειλικρινής ηγεσία μπορεί να αποτελέσει ασπίδα για τους απλούς ανθρώπους. Μία ηγεσία που τολμά να σκεφτεί και να δράσει με υπευθυνότητα, έξω από τα καθιερωμένα, με μοναδικό γνώμονα την ευημερία ολόκληρου του λαού.