ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

H αύξηση που καταγράφεται στον αριθμό των συμπολιτών μας που καταφεύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία για βοήθεια, επιβεβαιώνει όσα προειδοποιούσα έγκαιρα εδώ και αρκετούς μήνες. Η ακρίβεια δεν είναι αποκλειστικά προϊόν της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά αποτελεί και συνέπεια της προκλητικής αδιαφορίας που επέδειξε η σημερινή διακυβέρνηση για να λάβει έγκαιρα μέτρα προστασίας στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ο αριθμός των Κυπρίων συμπολιτών μας που ζητά βοήθεια αυξάνεται δραματικά, ενώ τα χειρότερα δυστυχώς έπονται. Όσο και να περιμένουμε από τη σημερινή διακυβέρνηση, ή τους επίδοξους αυριανούς συνεχιστές της, να νοιαστούν για τον απλό πολίτη, είναι χάσιμο χρόνου. Απέδειξαν επανειλημμένα ότι η μόνη μερίδα του λαού που τους ενδιαφέρει και υπηρετούν είναι οι προνομιούχοι της ζωής και όχι ο απλός άνθρωπος.

Οι πολίτες πρέπει να τολμήσουν να αναδείξουν μία νέα ηγεσία, η οποία θα είναι αποδεδειγμένα έντιμη και δοκιμασμένα αξιόπιστη, και η οποία θα χαράξει νέες προοδευτικές και φιλολαϊκές πολιτικές προς όφελος του συνόλου των συμπολιτών μας.   

Δείτε σε βίντεο τη δήλωση ΕΔΩ