ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Η παύση του Προέδρου του ΠΙΣ, Πέτρου Αγαθαγγέλου, από τη θέση του μέλους του Δ.Σ του ΟΑΥ, αποτελεί ακόμα μία μεγάλη νίκη της κοινωνίας, η οποία με τις έντονες αντιδράσεις στις οποίες προέβη δεν άφησε άλλο περιθώριο στους αρμοδίους.

Είχα τονίσει εξ αρχής ότι ο διορισμός Αγαθαγγέλλου στο ΔΣ του ΟΑΥ, προκαλούσε το λαϊκό αίσθημα και ήταν αντίθετος προς κάθε ηθική και νομική πτυχή του όλου θέματος. Οι πολίτες ζητούν επιτακτικά όπως υπηρετούν το ΓεΣΥ άνθρωποι που το νοιάζονται και το αγαπούν αληθινά και όχι δεδηλωμένοι πολέμιοί του.

Και μόνο η σκέψη για διορισμό ενός ανθρώπου που δήλωνε ανοικτά την αντίθεσή του, στη σημερινή μορφή και φιλοσοφία του ΓεΣΥ, δύναται να χαρακτηρισθεί ως σκανδαλώδης.

Συγχαίρω λοιπόν την κοινωνία που ως μία γροθιά άσκησε αφόρητες πιέσεις σε όσους αποφασίζουν για τις τύχες αυτού του τόπου και δεν επέτρεψε την υπόσκαψη και την υπονόμευση της μεγαλύτερης κοινωνικής κατάκτησης που πέτυχαμε ποτέ οι πολίτες της πατρίδας μας.

Υποδεικνύω παράλληλα ότι πρέπει να επαγρυπνούμε για τυχόν ανάλογες ενέργειες αφού, όπως φαίνεται, πολλοί είναι εκείνοι που καραδοκούν για να κατακρεουργήσουν τη σημερινή φιλοσοφία του Γενικού Σχεδίου Υγείας, ανάμεσά τους δυστυχώς και οι σημερινοί Κυβερνώντες καθώς και οι επίδοξοι αυριανοί συνεχιστές τους.