ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΣΦΥΡΙΖΕΙ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Το εφιαλτικό σενάριο οι τιμές των καυσίμων να σπάσουν το φράγμα των 2 ευρώ, έπαψε να είναι σενάριο και γίνεται οδυνηρή πραγματικότητα.

Το πετρέλαιο κίνησης έφθασε ήδη τα 2 ευρώ και η βενζίνη είναι απλά θέμα ελάχιστων ημερών να ακολουθήσει.

Οι αυξήσεις στα καύσιμα και οι συνεπακόλουθες αυξήσεις σε επηρεαζόμενα προϊόντα και υπηρεσίες οδηγούν τους καταναλωτές σε απόγνωση, βυθίζουν καθημερινά όλο και περισσότερους πολίτες στα όρια της φτώχειας, ενώ πολλές επιχειρήσεις, κυρίως μικρομεσαίες, απειλούνται με καταστροφή και κλείσιμο.

Και όμως η κυβέρνηση που εδώ και καιρό έβλεπε και ήξερε που οδηγούνται τα πράγματα, παραμένει προσκολλημένη σε δογματισμούς και στο δικό της κουτί σκέψης. 

Σε αντίθεση ακόμα και με τις πλέον νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, η σημερινή κυβέρνηση του ΔΗΣΥ και των επίδοξων αυριανών συνεχιστών της, Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη, αρνείται επίμονα να κινηθεί με τολμηρό τρόπο και να λάβει τα αναγκαία μέτρα για να ανακόψει την άνοδο των τιμών, να βάλει φρένο στην άκρατη αισχροκέρδεια, να ανακουφίσει τους πολίτες και να διασώσει όσους απειλούνται με οριστική καταστροφή.

Η κυβερνητική αναλγησία έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο!

21 Ιουνίου 2022