ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ … ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το ΔΗΚΟ επί τρία και βάλε χρόνια διακήρυσσαν και υπόσχονταν στον λαό ότι θα αξιοποιήσουν τις Προεδρικές Εκλογές του 2023 για να απαλλάξουν τον τόπο από την πιο διεφθαρμένη και αντιλαϊκή (όπως και οι ίδιοι την χαρακτήριζαν) διακυβέρνηση. Αυτό διαλαλούσαν με κάθε ευκαιρία και σε όλους τους τόνους.

Τώρα τα ξέχασαν όλα και επιλέγουν να πορευτούν στις εκλογές με τον υπ. αριθμό 1 στενό συνεργάτη και συγκυβερνήτη του Νίκου Αναστασιάδη, τον άνθρωπο που ακόμα και σήμερα δηλώνει περήφανος για τα «έργα» και «ημέρες» της 10ετούς διακυβέρνησης και τον άνθρωπο που καθημερινά κατακεραύνωναν για τους αποτυχημένους χειρισμούς του στο Κυπριακό, τον  Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πλήρης δηλαδή ασυνέπεια μεταξύ λόγων και έργων για τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το ΔΗΚΟ και ο απόλυτος εμπαιγμός του λαού.

Από την άλλη ο Νίκος Χριστοδουλίδης που αυτοπαρουσιάζεται ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος και ως ο «μεσσίας» που θα φέρει τάχατες στον τόπο την μεγάλη αλλαγή, με νέες ιδέες, νέο ήθος και νέους ανθρώπους, δεν έχει κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό να συμπορευτεί με τους χθεσινούς υβριστές του.

Και η «συνέπεια» λόγων και έργων του κ.Χριστοδουλίδη «αξιοθαύμαστη», αλλά και από πλευράς του, ο εμπαιγμός του λαού, εξόφθαλμος.

Είναι προφανές ότι και οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε αυτό τον «γάμο» γιατί πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα έχουν πιθανότητες να εξυπηρετήσουν τον κοινό μεγάλο τους στόχο και αυτοσκοπό, που δεν είναι άλλος από τον διαμοιρασμό της πολυπόθητης εξουσίας.

Πρόκειται δηλαδή για ένα «γάμο» που γίνεται μόνο και μόνο για την προίκα και ο οποίος επιφέρει άλλο ένα χτύπημα στην ήδη καταρρακωμένη αξιοπιστία της πολιτικής ζωής του τόπου!

Κάνουν όμως μεγάλο λάθος να υποτιμούν τόσο βάναυσα την νοημοσύνη των πολιτών και να θεωρούν ότι μπορούν να τους υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Οι πολίτες έχουν αηδιάσει από τέτοιου είδους συμπεριφορές και αρνούνται πλέον να γίνονται άβουλα όργανα και πιόνια στα χέρια αναξιόπιστων και ανακόλουθων πολιτικών.

Οι πολίτες αρνούνται να γίνουν συνένοχοι στον πλήρη εκμαυλισμό της πολιτικής μας ζωής και στις επερχόμενες εκλογές, θα τιμωρήσουν όλους όσους θεωρούν ότι μπορούν να τους εμπαίζουν τόσο βάναυσα, με μυστικές συμφωνίες πίσω από κλειστά γραφεία.

Οι πολίτες επιζητούν καθαρές λύσεις, καθαρές πολιτικές, καθαρές προτάσεις που να τους βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα τους.

Μοναδική ελπίδα, επιλογή και προοπτική τους, η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη και χωρίς προδεσμεύσεις αδιάφθορη υποψηφιότητα, αυτή του Μάριου Ηλιάδη.

Λευκωσία 27 Ιουνίου 2022