ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ο κυπριακός λαός παρακολούθησε σήμερα μία καλοστημένη, επαγγελματικά σκηνοθετημένη και ακριβοπληρωμένη παράσταση, από άλλον ένα πρωταγωνιστή της τελευταίας δεκαετούς αμαρτωλής διακυβέρνησης, ο οποίος αποφάσισε και αυτός ξαφνικά να αυτοχρηστεί ως «σωτήρας» μας.

Επί εννέα χρόνια ο «ανεξάρτητος» σήμερα Νίκος Χριστοδουλίδης, υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης, φίλος αλλά και «υπερυπουργός» του απερχόμενου Προέδρου.

Η προσωπική του σφραγίδα είναι ανεξίτηλη στην πιο αποτυχημένη, αμαρτωλή και αντιλαϊκή διακυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Η εμπλοκή του στην καταστροφική πορεία του κυπριακού ήταν άμεση και η πλήρης αποτυχία και απαξίωση της εξωτερικής μας πολιτικής, προσωπικό του έργο.

Σήμερα «θυμήθηκε» ότι ο τόπος χρειάζεται να σωθεί από τα δεινά που συσσώρευσε η διακυβέρνηση που πιστά υπηρετούσε επί εννέα χρόνια και χωρίς αυτός να διαφοροποιηθεί έστω και σε μία περίπτωση.

Με ένα ωραιοποιημένο και με μεγάλα λόγια «όραμα» επιχειρεί να εξαπατήσει τον λαό, υποτιμώντας έτσι ασύστολα την νοημοσύνη του.

Οι πολίτες έχουν όμως κρίση και αντιλαμβάνονται πλήρως την πολιτική απάτη που επιχειρούν να στήσουν σε βάρος του, οι λογής- λογής συνεργάτες και συνεχιστές της παρούσας διακυβέρνησης.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ουσιαστική ρήξη με το αμαρτωλό παρελθόν και η πραγματική αλλαγή δεν θα έλθει από κανένα στέλεχος και υπηρέτη της παρούσας διακυβέρνησης, αλλά μόνο μέσα από μία πραγματικά ανεξάρτητη, υποψηφιότητα από τον χώρο της αντιπολίτευσης.

Αυτή η υποψηφιότητα βρίσκεται ήδη ενώπιον των πολιτών. Είναι η υποψηφιότητα Μάριου Ηλιάδη, η μόνη που μπορεί να συνενώσει τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης και αποτελεί την μοναδική ελπίδα και προοπτική για την Κύπρο που χρειαζόμαστε και οραματιζόμαστε όλοι.

Γραφείο Τύπου, ανεξάρτητου υποψηφίου προέδρου, Μάριου Ηλιάδη

Λευκωσία 12 Μαΐου 2022