ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΟΥ ΗΛΙΑΔΗ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει με την σκέψη στον απάνθρωπα και σκληρά δοκιμαζόμενο από την Ρωσική εισβολή λαό της Ουκρανίας και με τον κίνδυνο γενίκευσης του πολέμου στην «γειτονιά» μας την Ευρώπη.

Με μία ακόμη οικονομική κρίση, που όπως πάντα πλήττει πρώτα και πάνω απ΄όλα τα φτωχότερα εισοδηματικά στρώματα των λαών και δυστυχώς εμάς εδώ στην Κύπρο, με συνεχιζόμενη για 48 χρόνια την Τουρκική κατοχή και την διαίρεση της πατρίδας μας.

Σε αυτές τις ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες ευχή και ελπίδα μου είναι όπως το αναστάσιμο μήνυμα ότι «η ζωή θα νικήσει» να μετουσιωθεί σε πράξη και να φέρει σε όλους μας την πολυπόθητη  λύτρωση.

Η Κύπρος μας να ζήσει επιτέλους την δική της Ανάσταση μέσα από την επανένωση της, η κοινωνία μας να γίνει δικαιότερη, αξιοκρατική και χωρίς  φαινόμενα διαφθοράς και ο λαός μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας, να μπορέσει επιτέλους να βαδίσει αδελφωμένος στον δρόμο της προόδου που του αξίζει.

Ευχή και ελπίδα μου επίσης, ένας κόσμος ειρηνικός, χωρίς πολέμους, πρόσφυγες, οικονομική εξαθλίωση και οικολογική καταστροφή.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους και καλή Ανάσταση!